Wednesday, July 24, 2013

Sufi

Puasa itu adalah diet yang paling elok untuk kesihatan. Jadi rata-rata insan yang berpuasa yang mengikut logik aqli-nya, akan sedikit kurus berbanding sebelum bulan Ramadhan. Dan jika kita mengikut logik aqli lagi sekali, selepas bulan Ramadhan tibanya bulan Syawal. betulkan? jadinya kemungkinan ada diantara kita yang akan naik berat badan.

Disini aku menyeru kawan-kawan dari setiap pelusuk blog-blog dan link-link untuk mencuba produk dari Cattleya Secret. Kesan mampu dilihat selepas 5 minit pemakaian.



Aku pun dah try. Apa tunggu lagi kawan-kawan ku yang budiman? klik je link kat bawah nie.

Cattleya Secret Official Facebook
Cattleya Secret Official Blog
Cattleya Secret Official Webpage

atau korang boleh call,mesej
En Haidar 013-3772518
Cik Ella    017-3982877



6 comments:

Waqheh said...

tak berani den...

Pencerita Bebas said...
This comment has been removed by the author.
pisau belati said...

Pembunuh Tanpa Bayang :-

kau jual sendiri produk itu?

Lelaki said...

wow.

Nurarnida Sabrina said...

kejap.aku mmg dh lama xlawat blog ni. buka2 tadi, aku dh mcm eh silap blog eh? Hahahahahhaha.

m said...

wallaaa.